Haveanlæg ved huse og sommerhuse

Vi skaber smukke omgivelser med sten og granit

​Ønsker du et flot haveanlæg? Så lad os lave det for dig. Hos Dalbys Brolægning ApS har vi stor erfaring og brede kompetencer med alle former for brolægningsopgaver, hvor vi har særlig ekspertise med granit og natursten.

Vi sætter en ære i at udføre et ordentligt håndværk, som vores kunder bliver tilfredse med, og som holder sig flot i mange år. Vores kunder kan være både private, virksomheder og offentlige instanser i blandt andet Frederiksværk, Helsingør, Hillerød og omegn.

Vi anlægger terrasser, indkørsler og andre belægninger

​Vi varetager gerne hele projekter, hvor vi står for alt fra gravearbejde til den efterfølgende brolægning. Det kan være anlæg af en indkørsel eller en terrasse ved huset og sommerhuset. Det kan også være større projekter såsom torve, fortove og parkeringspladser. Vi har for eksempel lavet brolægningen på Kongens Nytorv og bygget trapperne på Tivoli Hotellet.

Vi har blandt andet kompetencer med:

  • Fortove
  • Terrasser
  • Havestier
  • Indkørsler
  • Granittrapper
  • Hele haveanlæg.

Brolægningen bliver naturligvis udført af faglærte brolæggere, der har stor viden og mangeårig erfaring inden for faget. Dermed kan du være sikker på, at kvaliteten bliver i top. Samtidig kan du forvente professionel rådgivning.

Få et uforpligtende tilbud på et haveanlæg

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi tilbyder. Vi tager gerne en snak om dine drømme, ønsker og behov, og vi kommer meget gerne ud for at se nærmere på dine omgivelser. Derpå kan vi sende et uforpligtende tilbud på anlægning af dit nye haveanlæg.

Kontakt vores brolægger og ​indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud så hurtigt som muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Om Dalbys Brolægning

Vi arbejder både for private og virksomheder samt offentlige instanser. Vi lægger en ære i et ordentlig stykke arbejde til vore kunders fulde tilfredshed. I er altid velkommen til at ringe og få rådgivning til jeres projekt.

logo-link

Kontakt os

Dalbys Brolægning ApS 

​​Nørrevangen 1, 3300 Frederiksværk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 22 98 15 65

E-mail: info@dalbys-brolaegning.dk

CVR: 38937​758

 fb-hvid Find os på Facebook